Pogoji poslovanja

odhod je do 11. ure dopoldan

kajenje v prostorih ni dovoljeno

živali niso dovoljene

hrupna druženja in zabave niso dovoljene

CENE

Vse cene so v € (evrih) in vključujejo DDV.

 

TURISTIČNA TAKSA

Turistična taksa ni vključena v ceno. Trenutno znaša 

3,13 € za odraslo osebo na dan, otroci do 7. leta turistične 

takse ne plačajo, otroci od 7 do 18 leta imajo 50% popust.

 

REZERVACIJA IN PLAČILO

Rezervacijo opravite pred prihodom z nakazilom na naš                                           TRR račun: SI56 0284 3026 4804 263. 

Rezervacijo lahko poravnate tudi s kreditno kartico ali paypal plačilom. Po dogovoru so možna tudi gotovinska plačila. 

Gost ob rezervaciji  plača 50 % cene nastanitve. Preostali del plača najmanj 7 dni pred začetkom  bivanja v nastanitvi. 

V primeru, da preostalega dela cene nastanitve gost ne plača v predvidenem roku, se šteje, da je odpovedal nastanitev. V tem primeru se smiselno uporabijo določila o odpovedi nastanitve. 

 

ODPOVED REZERVACIJE

Do 7 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 7 dni ali manj pred prihodom, vas bremenimo za celoten znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. 

Pridržujemo si pravico do odpovedi rezervacije in v posebnih okoliščinah pravico do preklica ali spreminjanja. 

 

PRIJAVA/VSTOP

Smo namestitev brez recepcije, zato v objekt vstopite sami. Ob rezervaciji je potrebno izpolniti spletni obrazec z vnosom osebnih dokumentov. Po prejetju spletnega obrazca vam posredujemo vse potrebna navodila s  kodami  za vstop.  

Vstop v objekt je možen od 15:00 ure naprej do 23.00 ure. Možen je tudi kasnejši prihod. 

Zgodnji prihod je možen le ob predhodni najavi, glede na razpoložljivost namestitve in proti doplačilu.

Bivanje v namestitvi je dovoljeno samo gostom, ki so del opravljene rezervacije. 

Za osebe, ki se ne prijavijo, Profik d.o.o.   ne prevzema nikakršnih odgovornosti. Osebe, ki niso prijavljene in se nastanijo  brez naše  vednosti, so same materialno in kazensko odgovorne za prijavo. 

Pridružujemo si pravico, da bivanje prepovemo, če število oseb presega število določeno ob rezervaciji. 

 

ODJAVA

Prosimo, da namestitev  zapustite do 11:00 ure. Kasnejša odjava je možna glede na razpoložljivost  in proti doplačilu.

 

PARKIRIŠČE

Parkiranje je brezplačno. Obvezna je predhodna rezervacija za parkirno mesto, saj smo s parkirnimi mesti omejeni, Na eno najeto enoto vam pripada  1 parkirno mesto.  V primeru neupoštevanja vam bomo za drugo vozilo na našem parkirišču zaračunali  20,00 €, vozilo pa boste vseeno primorani umakniti. 

Če prihajate z večjim avtomobilom,  kombijem ali avtodomom nas prosim o tem prej obvestite. Parkirni prostor  vam bo dodeljen že pred prihodom.

 

KAJENJE

Kajenje je v celotnem objektu prepovedano. V primeru neupoštevanja se plača dodatno čiščenje v znesku 200,00€,.  Zunanji deli hiše kot so balkoni, terasa in dvorišče so izjema. 

 

ŽIVALI

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

 

ZABAVE IN NOČNI MIR

Zabave in dogodki niso dovoljeni. Med 22 in 8 uro zjutraj je potrebno zagotavljati mir.

 

OTROCI

Otroci so pri nas dobrodošli od 8 leta naprej.

 

ČIŠČENJE

Ne nudimo vsakodnevnega čiščenja. Čiščenje, menjava brisač in posteljnine  je po dogovoru.

Pozimi je vstop sobarice v enoto vsakodneven, saj skrbimo, da se soba redno zrači. S tem se prepreči prekomerna vlaga v enoti  in razvoj plesni. 

 

OSEBNI PREDMETI

Ne odgovarjamo za krajo osebnih stvari, dragocenosti, dokumentov in  prevoznih sredstev. Za pozabljene predmete ne odgovarjamo.

 

ŠKODA

Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih, za katere odgovarja in tistih, ki ga obiščejo. Gost uporablja vse naprave v skladu z navodili za varno uporabo. Če pride do izginotja ali poškodovanja inštalacij, pohištva, naprav ali druge opreme  nas obvestite na       tel. +386 (0)30355633. V kolikor gost, škodo povzroči namerno ali iz malomarnosti, jo je dolžan povrniti.

 

PRAVICA VSTOPA

Pridržujemo si pravico, da lastnik in vzdrževalci lahko vstopijo v namestitev, zaradi nujnih vzdrževalnih del ali pregleda.

 

SNEMANJE IN FOTOGRAFIRANJE ALI IZVAJANJE DEJAVNOSTI

Za najem prostora v namen fotografiranja ali snemanja veljajo drugačni pogoji in cene. 

Opravljanje kakršnihkoli storitev v najetih prostorih objekta Eagle’s Nest ljubljana je prepovedano. Če se opazi sum na izvajanje storitev, se  gosta prvič opozori. Pri daljnem neupoštevanju, pa se bivanje gosta predčasno prekine, Znesek rezervacije se v tem primeru ne vrača.

 

IZPOSOJA 

Izposoja kolesa/električnega skiroja

Cena izposoje električnega  skiroja na dan znaša       30,00 € z vklj. DDV. 

Pri večdnevnem najemu priznamo popust. 

 

OSEBNI PODATKI

Vse pridobljene podatke o gostih, varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Šteje se, da gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi. To ne velja za posredovanje osebnih podatkov na policijo.

 

AVTORSKE PRAVICE

Vse informacije, logotipi in fotografije, objavljene na tej spletni strani, so last podjetja Profik d.o.o. in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

 

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Profik d.o.o. se bo trudil zagotavljati točne in ažurne podatke na svoji internetni strani. uporabnike pa opozarja, da so podatki in besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Uporabniki vsebino na našem spletnem mestu uporabljajo na lastno odgovornost. Profik d.o.o. ni odgovoren za morebitno občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Prav tako pa za to ni odgovorna nobena druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta. Iz teh razlogov ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnega mesta, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode. Profik d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino iz svojega spletnega mesta, na kakršen koli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00 – 23.00 oz po dogovoru

2.) Odjava:  do 11. ure dopoldan

HIŠNA PRAVILA

1) Hrupna druženja in zabave niso dovoljene

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 8.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Živali niso dovoljene

5.) Parkirišče je brezplačno. Parkirna mesta so omejena, zato je rezervacija obvezna.

6)  Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2) Do 7 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 7 dni ali manj pred prihodom, vas bremenimo za celoten znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. 

3) Gost ob rezervaciji  plača 50 % cene nastanitve. Preostali del plača najmanj 7 dni pred začetkom  bivanja v nastanitvi. 

V primeru, da preostalega dela cene nastanitve gost ne plača v predvidenem roku, se šteje, da je odpovedal nastanitev. V tem primeru se smiselno uporabijo določila o odpovedi nastanitve. 

VEČ INFO NA STRANI:

https://eaglesnest.si/pogoji-poslovanja/