LOKACIJA

Odlična lokacija!

Tako blizu centra pa vseeno tako daleč stran od mestnega vrveža. 

Eagle’s Nest je na super lokaciji in je prijazen tistim, ki potujete z vozilom ali brez njega. Vsi vemo, kako stresno je lahko včasih, ko z avtom zabredemo v čisti center mesta. Enosmerne ulice, oteženi dostopi, polna parkirna mesta in drage garažne hiše.

Eagle’s Nest nest je enostavno najti, saj se nahajamo blizu glavne ceste, pa tudi avtocestna povezava je nedaleč stran. Prav tako pa vam ponujamo tudi  brezplačna parkirna mesta.

Če  ste v Ljubljano prispeli brez avtomobila  je odlična izbira mestni avtobus. Avtobusne postaje so povsem blizu nas, linije do mesta pa enostavne in hitre.

Od nas pa do čudovitega starega mestnega jedra  mesta Ljubljane, boste  peš potrebovali le 25 min, s kolesom 10 min, z vozilom pa le par minutk.

Če se odločite in se od nas odpravite peš ali s kolesom vas čaka zares prijetna pot, ki vas bo   vodila skozi botanični vrt, čez reko Ljubljanico mimo lepega in poznanega parka Špica in nato vseskozi ob reki Ljubljanici do centra mesta. Pot je tako luštna, da vam bo sprehod  minil kot keks.

Da se boste lažje znašli, pa smo za vas pripravili video.

Kliknite spodaj  za ogled videja.

 

                      KAJ JE BLIZU?

Povsem blizu je botanični vrt. Sicer majhen a prikupen. Če boste imeli željo po poležavanju na sončku pa je le 700m stran park Špica z ležalniki na travi in s čudovitim pogledom na reko Ljubljanico  Prav tako lahko uživate v kavici in sladicah, ki vam jih ponuja tamkajšnja kavarna,

Do najbližje pekarne vas loči le par minutk hoje. Gre se za šolsko pekarno, kjer dijaki slaščičarske smeri predstavljajo svoje izdelke. Luštno kajne?

Prepričani smo, da vas bo Ljubljana navdušila.

Lepo vabljeni v naše čisto, zeleno, urejeno, lepo mesto Ljubljana.

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00 – 23.00 oz po dogovoru

2.) Odjava:  do 11. ure dopoldan

HIŠNA PRAVILA

1) Hrupna druženja in zabave niso dovoljene

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 8.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Živali niso dovoljene

5.) Parkirišče je brezplačno. Parkirna mesta so omejena, zato je rezervacija obvezna.

6)  Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2) Do 7 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 7 dni ali manj pred prihodom, vas bremenimo za celoten znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. 

3) Gost ob rezervaciji  plača 50 % cene nastanitve. Preostali del plača najmanj 7 dni pred začetkom  bivanja v nastanitvi. 

V primeru, da preostalega dela cene nastanitve gost ne plača v predvidenem roku, se šteje, da je odpovedal nastanitev. V tem primeru se smiselno uporabijo določila o odpovedi nastanitve. 

VEČ INFO NA STRANI:

https://eaglesnest.si/pogoji-poslovanja/