STUDIO-APARTMA
WIldNest

Majhen a izjemno funkcionalen studio-apartma za tiste, ki si želite izpolniti otroške sanje in spati na višini.  Pograd je pritrjen na steno in se ne ziblje.  Je povsem varen in udoben. Na njem boste spali na zakonski postelji velikosti 140×200.

Ob gledanju dobrega  filma na pametni televiziji pa se lahko razkomotite na udobnem dvosedu. Manjša  zasebna kopalnica je opremljena s  tušem, wc-jem  umivalnikom.  sušilnikom za lase, brisačami in ostalimi izdelki za osebno higieno.

Manjša kuhinja, ki je bogato opremljena.  V njej boste našli hladilnik, mikrovalovno pečico, grelnik vode, kavomat, toaster, opekač kruha,  posodo,  jedilni servis, pribor in še kaj. Na voljo je tudi oprema za likanje. Del apartmaja  je tudi zasebna terasa z zunanjim pohištvom, kjer lahko uživate v jutranji kavi ali zajtrku, ki ste si ga sami pripravili.

Pozimi se apartma greje z radiatorji in klimatsko napravo, poleti pa se ohlaja s klimatsko napravo.

Možna je  popolna zatemnitev apartmaja z zatemnitvenimi roletami.

PODROBNOSTI

24m²

max 2 osebi

KLIMATSKA NAPRAVA

zasebna kopanica

polno opremljena kuhinja

ZAKONSKA POSTELJA NA VIŠINI 140X200

BREZPLAČNA IN HITRA WIFI POVEZAVA

Zatemnitvene rolete

PAMETNA TELEVIZIJA

TERASA Z ZUNANJIM POHIŠTVOM

OPREMA ZA PRIPRAVO KAVE IN ČAJA

OPREMA ZA LIKANJE

ZA POSTELJNINO IN BRISAČE JE POSKRBLJENO

PARKIRIŠČE JE BREZPLAČNO (OBVEZNA PREDHODNA REZERVACIJA)

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00 – 23.00 oz po dogovoru

2.) Odjava:  do 11. ure dopoldan

HIŠNA PRAVILA

1) Hrupna druženja in zabave niso dovoljene

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 8.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Živali niso dovoljene

5.) Parkirišče je brezplačno. Parkirna mesta so omejena, zato je rezervacija obvezna.

6)  Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2) Do 7 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 7 dni ali manj pred prihodom, vas bremenimo za celoten znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. 

3) Gost ob rezervaciji  plača 50 % cene nastanitve. Preostali del plača najmanj 7 dni pred začetkom  bivanja v nastanitvi. 

V primeru, da preostalega dela cene nastanitve gost ne plača v predvidenem roku, se šteje, da je odpovedal nastanitev. V tem primeru se smiselno uporabijo določila o odpovedi nastanitve. 

VEČ INFO NA STRANI:

https://eaglesnest.si/pogoji-poslovanja/