STUDIO-APARTMA
HappyNest

Izjemno prikupen studio-apartma čudovitega dizajna, ki navduši vse generacije. Kljub svoji majhnosti je prostor odlično izkoriščen. Studio-apartma je obdan z veliko naravne svetlobe, zato je bivanje v njem zares prijetno.

Zakonska postelja  je velikosti 140×200.  Oblazinjen naslon ob postelji pa vam omogoča, da lahko gledate televizijo iz udobja postelje. Kuhinja je  bogato opremljena. .  V njej boste našli hladilnik  z zamrzovalnim predalom, indukcijsko kuhalno ploščo,  pomivalni stroj, grelnik vode, kavomat, toaster, opekač kruha,  posodo,  jedilni servis, pribor in še kaj. Na voljo je tudi oprema za likanje.

Pozimi se apartma ogreva preko talnega ogrevanja in klimatske naprave., poleti  pa se ohlaja s klimatsko napravo. V kopalnici se nahaja walk In tuš s pršno glavo, umivalnik, wc, sušilnik za lase, brisače in ostali izdelki za osebno higieno.

Apartma je možno popolnoma zatemniti z električnimi zatemnitvenimi roletami.

 

PODROBNOSTI

27m²

max 2 osebi

KLIMATSKA NAPRAVA

zasebna kopanica

polno opremljena kuhinja

ZAKONSKA POSTELJA 140X200

BREZPLAČNA IN HITRA WIFI POVEZAVA

Zatemnitvene rolete

PAMETNA TELEVIZIJA

OPREMA ZA PRIPRAVO KAVE IN ČAJA

OPREMA ZA LIKANJE

ZA POSTELJNINO IN BRISAČE JE POSKRBLJENO

PARKIRIŠČE JE BREZPLAČNO (OBVEZNA PREDHODNA REZERVACIJA)

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00 – 23.00 oz po dogovoru

2.) Odjava:  do 11. ure dopoldan

HIŠNA PRAVILA

1) Hrupna druženja in zabave niso dovoljene

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 8.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Živali niso dovoljene

5.) Parkirišče je brezplačno. Parkirna mesta so omejena, zato je rezervacija obvezna.

6)  Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2) Do 7 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 7 dni ali manj pred prihodom, vas bremenimo za celoten znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. 

3) Gost ob rezervaciji  plača 50 % cene nastanitve. Preostali del plača najmanj 7 dni pred začetkom  bivanja v nastanitvi. 

V primeru, da preostalega dela cene nastanitve gost ne plača v predvidenem roku, se šteje, da je odpovedal nastanitev. V tem primeru se smiselno uporabijo določila o odpovedi nastanitve. 

VEČ INFO NA STRANI:

https://eaglesnest.si/pogoji-poslovanja/