STUDIO-APARTMA
BlueNest

Nadstandardni studio-apartma izjemnega dizajna  in visoke kvalitete, ki lahko zadovoljni tudi najbolj zahtevne goste. Prostor je izjemno prijeten z veliko naravne svetlobe. V spalnem delu se nahaja oblazinjena zakonska postelja velikosti 160×200.

 Za poležavanje sli večerno uživanje ob filmu pa vam je na voljo modularen kavč,  katerega lahko sestavite na način, ki vam odgovarja. Pri bivanju dodatne/tretje osebe, se modularen kavč sestavi v ležišče velikosti 120×200.

Kuhinja je prostorna in  bogato opremljena. .  V njej boste našli hladilnik  z zamrzovalnim predalom, indukcijsko kuhalno ploščo,  pomivalni stroj, grelnik vode, kavomat, toaster, opekač kruha,  posodo,  jedilni servis, pribor in še kaj. Na voljo je tudi oprema za likanje.

Pozimi se apartma ogreva preko talnega ogrevanja in klimatske naprave., poleti  pa se ohlaja s klimatsko napravo. Kopalnica je  najlepši del prostora, steklena stena pa jo dela posebno in zanimivo. Če si želite zasebnosti lahko stekleno steno povsem zakrijete  z zaveso.

V kopalnici se nahaja velik walk In tuš s pršno glavo, umivalnik, wc, pisoar, sušilnik za lase, brisače in ostali izdelki za osebno higieno. Del apartmaja je tudi izjemna terasa velikosti 24m2. V toplih mesecih boste lahko na zunanjem pohištvu uživali ob kavi  ali pa se posončili na ležalniku.  Idej za uživanje nikoli zmanjka!

Apartma je možno popolnoma zatemniti z zatemnitvenimi roletami.

 

PODROBNOSTI

39m²

max 3 osebe

KLIMATSKA NAPRAVA

zasebna kopanica

polno opremljena kuhinja

ZAKONSKA POSTELJA 160X200

BREZPLAČNA IN HITRA WIFI POVEZAVA

Zatemnitvene rolete

PAMETNA TELEVIZIJA

TERASA Z ZUNANJIM POHIŠTVOM

OPREMA ZA PRIPRAVO KAVE IN ČAJA

OPREMA ZA LIKANJE

ZA POSTELJNINO IN BRISAČE JE POSKRBLJENO

PARKIRIŠČE JE BREZPLAČNO (OBVEZNA PREDHODNA REZERVACIJA)

HIŠNA PRAVILA & PRAVILA REZERVACIJE

PRIJAVA / ODJAVA

1.) Prijava: 15.00 – 23.00 oz po dogovoru

2.) Odjava:  do 11. ure dopoldan

HIŠNA PRAVILA

1) Hrupna druženja in zabave niso dovoljene

2.) Kajenje je prepovedano v notranjih prostorih.

3.) Med 22.00 in 8.00 uro morata biti zagotovljena mir in tišina.

4.) Živali niso dovoljene

5.) Parkirišče je brezplačno. Parkirna mesta so omejena, zato je rezervacija obvezna.

6)  Gostje so med bivanjem odgovorni za apartma oziroma sobo. Če bo v času bivanja nastala škoda, bo to ocenil in potrdil lastnik, gostje pa jo bodo morali plačati. 

 POLITIKA REZERVACIJE IN ODPOVEDI

1.) Dovoljeno število gostov je odvisno od posamezne rezervacije. V apartmaju oziroma sobi ne sme biti nikoli več gostov, kolikor jih je navedeno ob opravljeni rezervaciji.

2) Do 7 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 7 dni ali manj pred prihodom, vas bremenimo za celoten znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. 

3) Gost ob rezervaciji  plača 50 % cene nastanitve. Preostali del plača najmanj 7 dni pred začetkom  bivanja v nastanitvi. 

V primeru, da preostalega dela cene nastanitve gost ne plača v predvidenem roku, se šteje, da je odpovedal nastanitev. V tem primeru se smiselno uporabijo določila o odpovedi nastanitve. 

VEČ INFO NA STRANI:

https://eaglesnest.si/pogoji-poslovanja/